2012 m. gegužės 22 d., antradienis

Sveika, sesija!

Gera Tave vėl čia matyti! Gera? Keistai studentui turėtų atrodyti sakinys "gera matyti sesiją". Kita vertus, po visų darbų ir kursinio, tikrai atrodo, jog teliko TIK egzaminai. Ramiai jiems besiruošiant, nelekiant strimgalviais, nereikalaujant iš savęs be proto daug. 
Galėčiau pasiduoti masiniam jausmui "aaaa, ryt egzaminas" ir panikuoti. Bet daug labiau norisi ramiai klausytis muzikos per pertraukėles tarp manijos ir depresijos, gerti žaliąją arbatą, galvoti apie darbelius, kuriuos reikia nudirbti, ir apie tuos, kuriuos norisi. Ir dar šiandien smagiai nusišypsojau, padariusi vietos savo spintos apačioj ir greit ją vėl užpildžius. Turbūt taip būna su viskuo - jei norisi kažko naujo, reikia atsikratyti seno. Net ir tokiuose paprastuose dalykuose kaip krepšiai :)
Mažais žingsneliais nusprendžiau keliauti mažėjimo kryptimi daugelyje dalykų. Vis dažniau kylantis klausimas apie kokybiškumą ir kiekybiškumą ima duoti rezultatų. Tiesa, atsiradus laiko dar reikės nemažai darbo įdėti, norint pajudėti kryptimi, kuria norisi, bet kažkaip imu labai suprasti, jog verta ir vertinga puoselėti savyje mažesnio vartojimo kultūrą. 
Žiūriu šiandien į žmogų, ir galvoju: nepaisant  to, kad kartais viską žiauriai perdedi, yra dalykų, kurių turėčiau iš tavęs pasimokyti. Gal dėl to ir smagu kartais tiesiog pakeisti lokacijos vietą - gyvenime ir auditorijose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą