2017 m. sausio 4 d., trečiadienis


Nauji metai visada kvepia trupučiu entuziazmo kažką daryti kitaip, nei pernai. Ir kad bus geriau ir geriau - lengviau, paprasčiau, jaukiau, turtingiau, įspūdingiau - priklausomai kaip kam norisi. Sau šįmet linkiu truputį daugiau daryti dėl savęs (ypač tuos dalykus, kuriuos jau kuris laikas nešiojuosi kaip norimus). Dar norėčiau išmokti anksčiau keltis rytais, padaryti bent kokius tris dalykus, kuriais didžiuočiausi, pradėti ko nors naujo mokytis, susikurti patogesnę struktūrą darbe bei aplankyti bent vieną užsienio šalį. Keliuosi mažiau tikslų ir labiau mėgaujuosi procesu - sakė man šiandien, o aš galvoju, kad visai atvirkščiai. Tikslų keliuosi daugiau (nors visai neseniai nuo paties žodžio "tikslas" mane gerokai purtydavo). Galbūt dar vis kiek nedrąsu tai daryti ambicingai, tačiau po truputį jaukinuosi ir pratinuosi, kad tikslai gali būti motyvuojantis ir smagus dalykas. 
Dar kažkaip ilgiuosi trupučio beprotiškumo prieskonio, kuriuo norėtųsi pasibarstyti šiuos metus. Kad viskas taip jau ramiai ir gražiai nesidėliotų, o būtų truputį su audrom (kas visada reiškia truputį mažiau komforto ir truputį daugiau mokymosi). Ir dar tai, kas svarbiausia - palaikyti santykį ir skirti laiko tiems, kuriuos myliu. Nes santykis/pokalbis/žmonės yra tai, kas pripildo mano širdį meilės, o mintis - energijos. 
Gražių Naujųjų ir naujų pradžių linkiu visiems. Kad atneštų sprendimus, pokyčius, naujoves, kurių trokštate arba kurių reikia, kad žengtumėte žingsnį priekin. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą