2014 m. sausio 21 d., antradienis

Taip, life's too much more than you're expecting. 
Į kurią pusę bepasisukčiau - nustembu. Kartais dėl žmonių sprendimų, kurie įneša sumaištį daugelio kolegų atžvilgiu. Kartais dėl savo norų, kurie yra nepagrįsti ir visai nelinkę išsipildyti. Kartais dėl jausmo, aplankančio kažkur nelaiku. Kartais dėl kitų gyvenimų. O kartais ir dėl savo gyvenimo posūkių. 
Mano maldaknygė sako, jog jausmas yra sielos kalba. Ir dar sako, kad mums reikia tapti tuo, kas iš tiesų esame. Nežinau ar galiu netikėt, kai berods iš tiesų kai nori, gali išsipildyti viskas. Ir už tai daug daug esu dėkinga tau. 
Turbūt jau visai greitai reikės susikurti tolimesnį planą, nei turėjau iki šiol. Ir nežinau kokia iš manęs karjeristė, bet pažiūrėsim. Gal gausis visai nebloga. Berods pavasariui nusimato grįžimas į sveiką miego ritmą bei pasitenkinimas bent dvejose srityse iš trijų. Ta trečioji tokia klaustukinė. O gal su antrąja ir jai prasmės ateis daugiau. Hm. Perbraižyti gyvenimo ratą. Pagalvosiu apie tai kubile vasario pabaigoj, kai kažką jau būsiu užbaigusi, o kažką - pradėjusi. 
  


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą